JooMix.org

tim

RFT Fishing Tackle je samostalna zanatska radnja koja se bavi proizvodnjom, pronalaženjem i ručnom izradom pribora i opreme za ribolov. Članovi porodice Obrenović, sledeći dugogodišnju ribolovačku tradiciju, okupili su tim prijatelje i poznanika sa vode i osnovali samostalnu zanatsku radnju 25. februara 2009. godine.

Naš tim čine entuzijasti, ljubitelji prirode i svih vrsta sportskog ribolova koji su gotovo ceo svoj život proveli na vodi i u svetu ribolova. Pored proizvodnje i prodaje ribolovačkog pribora, bavimo se i organizovanjem ribolovnih tura po prelepim vodama, na kojima su članovi našeg tima stekli dugogodišnje iskustvo družeći se i razmenjujući znanja o ribolovu i izradi veštačkih mamaca za mušičarenje i varaličarenje. Najstariji saradnici RFT tima imaju čak preko sedamdeset godina ribolovačkog iskustva.

Želja nam je da ljudima iz celog sveta predstavimo svoje proizvode ručne izrade i da ih upoznamo sa jedinstvenom lepotom voda u regionu, kao i da okušajusvoje ribolovačko umeće na prelepim i zahtevnim planinskim vodama u našem okruženju. Zalažemo se i za očuvanje i zaštitu ovog neprocenjivog prirodnog bogatstva.

 

 

Fotografije

Video prezentacija

youtube

Na našem YT kanalu možete pogledati deo atmosfere sa ribolovačkih tura.logo neretva