Ribolovne ture

MUŠIČARENJE ZAPADNA SRBIJA

Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo da vam ponudimo mušičarenje na Drini, Velikom Rzavu, Đetinji, Rzavu, Uvcu i Tari kao i na jezeru Zaovine, Radoinjskom jezeru, Kokinom Brodu, jezeru Vrutci i Ribničkom jezeru.

Ture su organizovane tako da učesnici sami mogu da biraju vode koje žele da posete, kao i tačan datum i godišnje doba, u zavisnosti od načina ribolova i ciljane vrste ribe koju žele da love.

S obzirom da u ponudi imamo mogućnost odlaska na različite tipove voda za vreme ture mogu se primeniti sve tehnike i načini mušičarenja jednoručnim i dvoručnim štapovima, od klasičnog mušičarenja potočne i jezerske pastrmke, jezerske zlatovčice i mladice, lıpljana i kalifornijske pastrmke, pa do mušičarenja ostalih ribljih vrsta kao što su štuka, smudj, klen, grgeč, som, plotica, skobalj i mrena.

Ponuda tura mušičarenja

Naziv tureBroj danaCena
  
 
Zapadna Srbija mušičarenje 13
550 €
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
Zapadna Srbija mušičarenje 25
850 €
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
Zapadna Srbija mušičarenje 37
1050 €
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
Zapadna Srbija mušičarenje 410
1300 €
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)

Učesnici sami mogu da biraju na kojoj vodi i u kom trajanju žele da pecaju. Cena je fiksna za sve vode, osim za reku Taru. Ribolov na Tari se po želji učesnika može organizovati kao jednodnevna i visednevna poseta uz doplatu od 200 evra po danu i po osobi, zbog udaljenosti, važećih dnevnih dozvola u Crnoj Gori, smestaja i drugih dodatnih troškova.

Cena ribolovne ture je formirana i osmisljena za minimum dva ucesnika ture ili vise ljudi. Ukoliko neko zeli sam da peca i upozna ponudjene vode tura za samo jednu osobu kosta 200 eura po danu.

U cenu su uključene sledeće usluge bez obzira koju turu izaberete:

 • Prisustvo vodiča/prevodioca za sve vreme ture (koji će se potruditi da boravak bude prijatan i prilagodjen uspešnom ribolovu
 • prevoz udobnim i klimatizovanim vozilom na destinacije u okviru izabrane ribolovne ture
 • Piće dobrodošlice, smeštaj i boravak u hotelu onoliko dana koliko izaberete (doručak, ručak i večera koja se može servirati za vreme ribolova na dogovorenom mestu koje sami izaberemo) kao i mogućnost izbora jednokrevetne i dvokrevetne sobe (više informacija o smeštaju i ponudi hotela pogledajte u odeljku SMEŠTAJ)
 • Korišćenja bazena, parkinga i interneta…
 • Ribolov na dogovorenim vodama u pratnji stručnog vodiča. Raspored destinacija može biti izmenjen u skladu sa trenutnim klimatskim uslovima i vodostajem u cilju uspešnijeg ribolova
 • Sve potrebne ribolovne licence za sve odabrane vode koje želite da posetite za sve vreme ribolovne ture
 • Sve boravišne takse i takse za ulazak u nacionalne parkove
 • Oproštajno veče, može biti organizovano po želji učesnika kao poseta i degustacija tradicionalnih jela i pića, ili oproštajno piće

U cenu ne ulazi:

 • Doček na aerodromu po dogovoru (Beograd, Sarajevo, Podgorica) u rezervisanom terminu i transport do hotela “Zlatiborska noć”. Vracanje na aerodrom nakon zavrsetka ribolovne ture. Ova dodatna usluga se placa 180 eura.
 • Posebna naručena jela i pića za vreme boravka u hotelu i za vreme ribolova
 • Korišćenje dodatne bogate turističke ponude hotela ili drugih turističkih ponuda u mestima kroz koja prolazimo za vreme ture
 • Iznajmljivanje opreme za mušičarenje
 • Iznajmljivanje Kombinezona za gazenje u vodu.

MUŠIČARENJE NERETVA

Ribolovne ture

SPINN RIBOLOV ZAPADNA SRBIJA

Ribolovne ture