o turama

RIBOLOVNE TURE.

O TURAMA

RFT tim s ponosom organizuje ribolovne ture po predivnim vodama na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U sklopu obilaska, omogućene su i posete nacionalnim parkovima u kojima posetioci mogu uživati u netaknutoj prirodi zaštićenoj UNESCO-m. U želji da ljudima iz celog sveta predstavimo nepocenjenu lepotu prirode u našem okruženju, došli smo na ideju o organizovanju ribolovnih tura, čime bismo doprineli i razvoju turizma i očuvanja životne sredine.  

U ponudi dajemo mogućnost učesnicima da sami odaberu reke i jezera koja žele da posete, period godine u kojem će tura biti organizovana, kao i vrstu ribolovačke tehnike kojoj žele da se posvete. Ribolovačke ture su podeljene prema dužini boravka – tri, pet, sedam ili deset dana; kao i prema vrsti ribolovačke tehnike – ” Fly Fishing” ili ” Spin Jig Fishing”.

Posetioci mogu napraviti izbor da sve dane boravka provedu na jednoj reci, ili pak da svaki dan posvete odkrivanju različitih reka. RFT tim je 365 dana u godini na vodi, ali će organizacija tura zavisiti od aktuelnih klimatskih uslova i potencijalnog vodostaja. U odeljku VODE možete pronaći više informacija o destinacijama i vrstama ribolova na njima.

Svaka ribolovačka tura sadrži: 

  • Organizovan doček na aerodromu
  • prevoz udobnim i klimatizovanim vozilom u pratnji naših vodiča
  • prisustvo prevodioca koji će učesnicima praviti društvo tokom cele ribolovne ture. 
  • Smeštaj posetioca u hotelu “Zlatiborska noć” ili “Vila Neretva Glavatičevo” gde će im biti obezbeđeni doručak, ručak i večera. 

Iz hotela će svakodnevno biti organizovan prevoz na unapred odabrane destinacije u prirodi. 

U cenu su uključene i potrebne licence za sve dane boravka na vodi. Poslednji dan ture je rezervisan za oproštajno veče, nakon čega Vam nudimo organizovan prevoz na aerodrom.

Naši profesionalni vodiči, na čelu sa Mlađom i Radom, će se postarati da Vaš boravak bude prijatan, a ribolovački doživljaj uspešan.

Dođite da zajedno uživamo u neprocenjivoj lepoti prirode i da razmenjujemo stečena ribolovačka iskustva. Sigurni smo da će vam dani provedeni na vodi ostati u sećanju kao nezaboravne uspomene, i da ćete se vratiti u svoju domovinu sa puno avantura za prepričavanje.

TURE MUŠIČARENJA

 

ZAPADNA SRBIJA

NERETVA

TURE VARALIČARENJA

 

ZAPADNA SRBIJA