o turama

RIBOLOVNE TURE.

O TURAMA

RFT tim s ponosom organizuje ribolovne ture po predivnim vodama na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U sklopu obilaska, omogućene su i posete nacionalnim parkovima u kojima posetioci mogu uživati u netaknutoj prirodi zaštićenoj UNESCO-m. U želji da ljudima iz celog sveta predstavimo nepocenjenu lepotu prirode u našem okruženju, došli smo na ideju o organizovanju ribolovnih tura, čime bismo doprineli i razvoju turizma i očuvanja životne sredine.  

U ponudi dajemo mogućnost učesnicima da sami odaberu reke i jezera koja žele da posete, period godine u kojem će tura biti organizovana, kao i vrstu ribolovačke tehnike kojoj žele da se posvete. Ribolovačke ture su podeljene prema dužini boravka – jedan,dva,tri.ceriri… ili deset dana; kao i prema vrsti ribolovačke tehnike – ” Fly Fishing” ili ” Spin Jig Fishing”.

Posetioci mogu napraviti izbor da sve dane boravka provedu na jednoj reci, ili pak da svaki dan posvete odkrivanju različitih reka. RFT tim je 365 dana u godini na vodi, ali će organizacija tura zavisiti od aktuelnih klimatskih uslova i potencijalnog vodostaja. U odeljku VODE možete pronaći više informacija o destinacijama i vrstama ribolova na njima.

Svaka ribolovačka tura sadrži: 

  • Organizovan doček na aerodromu (po dogovoru uz novčanu naknadu)
  • prevoz udobnim i klimatizovanim vozilom u pratnji naših vodiča
  • prisustvo prevodioca koji će učesnicima praviti društvo tokom cele ribolovne ture. 
  • Smeštaj posetioca u hotelu “Zlatiborska noć” ili “Vila Neretva Glavatičevo” gde će im biti obezbeđeni doručak, ručak i večera. 

Iz hotela će svakodnevno biti organizovan prevoz na unapred odabrane destinacije u prirodi. 

U cenu su uključene i potrebne licence za sve dane boravka na vodi.

Naši profesionalni vodiči, na čelu sa Mlađom i Radom, će se postarati da Vaš boravak bude prijatan, a ribolovački doživljaj uspešan.

Dođite da zajedno uživamo u neprocenjivoj lepoti prirode i da razmenjujemo stečena ribolovačka iskustva. Sigurni smo da će vam dani provedeni na vodi ostati u sećanju kao nezaboravne uspomene, i da ćete se vratiti u svoju domovinu sa puno ribolovackih avantura za prepričavanje.

TURE MUŠIČARENJA

 

ZAPADNA SRBIJA

NERETVA

TURE VARALIČARENJA

 

ZAPADNA SRBIJA