Foto i video galerija

Smeštaj.

DRINA GORAŽDE

“Zlatiborska noć” je hotel koji se nalazi na 650m nadmorske visine. Prava je oaza prirode sa blagom klimom i preko 250 sunčanih dana u godini.

Ovaj predivni kompleks je okružen gustom borovom šumom i netaknutom prirodom. Nalazi se nadomak nacionalnih parkova i specijalnog rezervata prirode Uvac, kao i u blizini drugih voda na kojima će naši gosti pecati. Zbog mnoštva kvaliteta pravi je izbor za prijatan boravak, zabavu, druženje i degustaciju tradicionalnih jela i pića ovog kraja.

Hotel pruža izuzetnu ponudu bioproizvoda i užičkih specijaliteta koji su poznati širom Balkana (sir, kajmak, pršuta, jagnjetina sa ražnja ili ispod sača i mnogi drugi).

Hotel Zlatiborska noć poseduje pivnicu u suterenu uređenu u etno ambijentu (spoj kamena i drveta) za intimniji boravak i zabavu, kao i bazen okružen borovom šumom (15 hektara)

Za prijatan boravak u hotelu brine se 35 zaposlenih koji su dostupnu 24 sata dnevno. Osoblje hotela obezbedjuje poslovnu komunikacionu uslugu na više stranih jezika (engleski, nemački, italijanski i dr.)

Parking prostor hotela obezbeđen je 24h dnevno.

Pored navedenog, hotel svojom ponudom obezbedjuje i: turističke izlete, obilazak susednih mesta, večernji provod uz muziku, taksi službu, renta car usluge, besplatno korišćenje interneta i zdravstvenih usluga.

Zlatiborska noć može po potrebi organizovati posete:

  • Posetu etno selu Sirogojno
  • Šetnju i obilazak kulturne baštine grada Užica i okoline (100.000 stanovnika)
  • Obilazak manastira i crkvi ovoga kraja
  • Poseta Mokroj gori i Drvengradu, vožnju starom parnom kompozicijom Šarganskom osmicom, prugom uskog koloseka, posetu Andrićevom gradu u Višegradu
  • Posetu rezervatu i kanjonu reke Uvac kao i vožnju jezerom na katamaranu i posetu kolonije beloglavih supova i Ledenoj pećini
  • Vožnju malim avionom i panoramsko razgledanje okoline

Više o hotelskoj ponudi možete saznati na: zlatiborskanoc.rs