Foto i video galerija

Smeštaj.

NERETVA MUŠIČARENJE

Vila Neretva Glavatičevo je smeštena na udaljenosti od 30 km od grada Konjica (44.000 stanovnika), u malom gradu Glavatičevo, na desnoj obali reke Neretve. Udaqenost do aerodroma Sarajevo (glavni grad Bosne i Hercegovine, 515.000 stanovnika) je 80 km.

Vila Neretva prima goste tokom cele godine i nudi jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne sobe, bungalove i apartmane. Dizajn enterijera je tradicionalan, a ponuda obroka se kreće od lokalne do internacionalne kuhinje. U svakodnevnoj ponudi nalazi se samo domaća i proverena zdrava hrana nabavljena od obližnjih farmera i stočara. Za više informacija pozivamo vas da posetite stranicu Vile Neretve Glavatičevo www.villa-neretva.com.

Internet, parking i bazen su slobodni za korišćenje. Ukoliko želite možete rezervisati i dodatne izlete. Rafting na reci Neretvi, izleti u kanjone Neretve i Rakitnice, planinarske ture i safari sa terenskim vozilima.

Tim Vile Neretva Glavatičevo ima dugodišnje iskustvo sa gostima iz celog sveta i potrudiće se da vaš boravak bude nezaboravan doživljaj.

Više o ponudi možete saznati na: villa-neretva.com