Ribolovne ture

SPINN RIBOLOV ZAPADNA SRBIJA

Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo da vam ponudimo spinn ribolov na Drini, Velikom Rzavu, Đetinji, Rzavu, Uvcu i Tari kao i na jezeru Zaovine, Radoinjskom jezeru, Kokinom Brodu, jezeru Vrutci i Ribničkom jezeru.

Ture su organizovane tako da učesnici sami mogu da biraju vode koje žele da posete, kao i tačan datum i godišnje doba, u zavisnosti od načina ribolova i ciljane vrste ribe koju žele da love.

S obzirom da u ponudi imamo mogućnost odlaska na različite tipove voda za vreme ture mogu se primeniti sve tehnike i načini spinn ribolova.Pored potočne i jezerske pastrmke, jezerske zlatovčice i mladice, lıpljana i kalifornijske pastrmke, pa do ostalih ribljih vrsta kao što su štuka, smudj, klen,grgeč i som.

Ponuda Spinn ribolov Zapadna Srbija

Naziv tureBroj danaCena
Spinn ribolov Zapadna Srbija 1
1
 
Spinn ribolov Zapadna Srbija 2
2
 
Spinn ribolov Zapadna Srbija 3
3
550 €
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
Spinn ribolov Zapadna Srbija 4
4
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
Spinn ribolov Zapadna Srbija5
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
Spinn ribolov Zapadna Srbija 26
850 €
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
Spinn ribolov Zapadna Srbija 37
1050 €
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
Spinn ribolov Zapadna Srbija  48
1300€
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
 9
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)
Spinn ribolov Zapadna Srbija  10
10
(protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS)

Učesnici sami mogu da biraju na kojoj vodi i u kom trajanju žele da pecaju. Cena je fiksna za sve vode, osim za reku Taru. Ribolov na Tari se po želji učesnika može organizovati kao jednodnevna i visednevna poseta uz doplatu od 200 evra po danu i osobi zbog udaljenosti, važećih dnevnih dozvola u Crnoj Gori, smeštaja i drugih dodatnih troškova.

Cena ribolovne ture je formirana i osmišljena za minimum dva učesnika ture ili više ljudi. Ukoliko neko želi sam da peca i upozna nase vode cena ture za samo jednu osobu kosta 200 eura po danu.

U cenu su uključene sledeće usluge bez obzira koju turu izaberete:

 • Prisustvo vodiča/prevodioca za sve vreme ture (koji će se potruditi da boravak bude prijatan i prilagodjen uspešnom ribolovu
 • Prevoz udobnim i klimatizovanim vozilom do zeljenih destinacija u okviru izabranih ribolovnih tura
 • Piće dobrodošlice, smeštaj i boravak u hotelu onoliko dana koliko izaberete (doručak ,ručak i večera koja se može servirati za vreme ribolova na dogovorenom mestu koje sami izaberemo) kao i mogućnost izbora jednokrevetne i dvokrevetne sobe (više informacija o smeštaju i ponudi hotela pogledajte u odeljku SMEŠTAJ)
 • Korišćenja bazena, parkinga i interneta…
 • Ribolov na dogovorenim vodama u pratnji stručnog vodiča. Raspored destinacija može biti izmenjen u skladu sa trenutnim klimatskim uslovima i vodostajem u cilju uspešnijeg ribolova
 • Sve potrebne ribolovne licence za sve odabrane vode koje želite da posetite za sve vreme ture
 • Sve boravišne takse i takse za ulazak u nacionalne parkove
 • Oproštajno veče, može biti organizovano po želji učesnika kao poseta i degustacija tradicionalnih jela i pića, ili oproštajno piće

U cenu ne ulazi:

Doček na aerodromu po dogovoru (Beograd, Sarajevo, Podgorica)u reservisanom terminu i transport do hotela Zlatiborka noc ili nekog drugog izabranog smestaja.Transpot do aerodroma nakon zavrsetka ribolovne ture .Ova usluga se dodatno placa 180 eura.

 • Posebna naručena jela i pića za vreme boravka u hotelu i za vreme ribolova
 • Korišćenje dodatne bogate turističke ponude hotela ili drugih turističkih ponuda u mestima kroz koja prolazimo za vreme ture
 • Iznajmljivanje opreme za spinn ribolov
 • Iznajmljivanje kombinezona za gaženje u vodu.

MUŠIČARENJE ZAPADNA SRBIJA

Ribolovne ture

MUŠIČARENJE NERETVA

Ribolovne ture